Wat kan je doen aan boord van Queen Mary 2 tijdens een trans-Atlantische Overtocht?  
 

New York
Een van de meest levendige en iconische steden van de wereld.

Bekend voor boetiques van wereldklasse, een onmiskenbare skyline en sensationeel eten, dit is een stad als geen ander. En er is maar één manier om in deze grootse stad aan te komen, namelijke met de luxueuse, elegante ocean liner van Cunard, Queen Mary 2.
De enige ocean liner die deze iconische transatlantische overtocht regelmatig maakt, Queen Mary 2, wordt in één adem genoemd met deze uiterst spannende en romantische reis. En het indrukwekkende, elegante en weelderige interieur van Cunard’s vlaggenschip zorgen er voor dat u zich welkom voelt en verwonderd bent.

Het vermogen van dit schip om bestand te zijn tegen zware omstandigheden op zee is ongeëvenaard. Queen Mary 2 is specifiek ontworpen om comfort en luxe te maximaliseren tijdens een overtocht van de Atlantische Oceaan, waardoor haar gasten het meeste kunnen halen uit deze speciale tijd op zee, met enkel het schip en haar buitengewone verscheidenheid aan activiteiten, entertainment en vrijetijdsbestedingen. Van gespecialiseerde gastsprekers tot danseleraren, er is zó veel te doen aan boord. Of u laat simpelweg de dagelijkse sleur achter u en ontspant in een oase van rust. Tijdens een trans-Atlantische overtocht die doorgaans zeven of acht nachten duurt, heeft u een zalige, ononderbroken week om het schip te verkennen, terwijl onze beroemde White Star service elk aspect van uw reis discreet een meerwaarde geeft.

U kan in New York aan boord van Queen Mary 2 gaan voor een jetlag-vrije overtocht naar Southampton, of u verkiest om naar het westen te varen vanuit Engeland en dat sensationele moment mee te maken wanneer u met het schip aankomt in The Big Apple, en het lijkt alsof het legendarische Vrijheidsbeeld, met haar arm de lucht in, u een warm welkom heet. Voor de ultieme ervaring steekt u de Atlantische Oceaan in beide richtingen over.

Welke crossing u ook kiest, bij Queen Mary 2 zal u overweldigd worden door elegantie, luxe en traditie, aan boord van de enige echte ocean liner die er vandaag vaart.