• /ul>

 

Alle bekroonde Queens Grill-restaurants worden steevast tot de beste gastronomische ervaring op land of ter zee gerekend. Ze zijn de reden waarom gasten in de Queens Grill-accomodatie (Q1-Q7), onze hoogste categorie, jaar na jaar terugkeren. Elke avond tussen 18u30 en 20u00 komt de Maître de gasten persoonlijk begroeten. Uw ober toont u uw gereserveerde tafel, die is gedecoreerd met fris tafellinnen, glinsterend kristal en blinkend zilver.

Er wordt altijd rekening gehouden met uw specifieke voorkeuren, onze getalenteerde chefs staan echter altijd klaar om uw culinaire dromen in vervulling te doen gaan. Als u wilt dineren in het comfort van uw eigen suite, kunt u kiezen uit het volledige Queens Grill-menu. Het Queens Grill-verschil wordt al snel duidelijk: de hoffelijkheid van prioritaire baggageaflevering en een gratis welkomstfles champagne verwelkomen u aan boord. De weelderige suites beslaan 47 tot 208 vierkante meter van het schip en bevinden zich op de mooiste locaties, uiteraard met een eigen balkon dat perfect is om te ontspannen of voor het organiseren van verrassingsfeestjes.


 
Een piekfijne service definieert elk moment in de Queens Grill-accomodatie: u geniet van een eigen butlerservice en het spontane aanrukken van canapés voor het eten. Ook tijdens de formele nachten geniet u van een optimaal comfort. U mag zich zelfs verheugen op exclusieve bezoeken aan wal en speciale tender services, zowel in de aanleghavens als op het einde van uw werkelijk sensationele trip.